Koronavírus tájékoztató füzet letöltése

EuroVelo 6

Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

2020 rendezvények

Együtt az egészségért

Klímapark a Szentendrei-sziget szívében

Programok, információk, kapcsolatfelvétel


Szeretettel üdvözöljük a szigetmonostori Klímapark oldalán! A Szentendrei-sziget egésze különleges táj. Alföldi jellegű, de a hegyek és a Duna ölelésében kicsit mégis más. Ezt a „mást” szeretnénk Önnek, tanítványainak, gyermekeinek bemutatni! „A Sziget” 30 km hosszú, Visegrádtól Budapestig nyújtózik. A Duna alapvetően határozza meg földtani, domborzati, víztani adottságait, az itt élők életét. Tanítványaikat, csoportjaikat szeretettel látjuk programjainkon.
Klímapark reklámfilm:
 
 

Szeretettel üdvözöljük a szigetmonostori Klímapark oldalán! A Szentendrei-sziget egésze különleges táj. Alföldi jellegű, de a hegyek és a Duna ölelésében kicsit mégis más. Ezt a „mást” szeretnénk Önnek, tanítványainak, gyermekeinek bemutatni! „A Sziget” 30 km hosszú, Visegrádtól Budapestig nyújtózik. A Duna alapvetően határozza meg földtani, domborzati, víztani adottságait, az itt élők életét. Ha mélyebben megismerkednének vele, kérjük, olvassák el a Szigetmonostor Község Önkormányzata által vezetett „Klímapark” projekt keretében készült tájtörténeti könyvet! Tanítványaikat pedig szeretettel látjuk egynapos programjainkon. (Részletek a címre kattintva!)


Hogyan legyünk ökogazdák?, Klímavédelem - Óvjuk együtt!, Nemezeléstől az íjászaton át a Dunáig, Állattartás és önellátás elnevezésű programcsomagjaink az általános- és középiskolás korosztályok és a felnőtt csoportok számára is tartalmas, könnyed, a környezeti neveléssel szervesen összefüggő kikapcsolódást nyújtanak, a fél napos kirándulástól egészen a 2-3 napos öko-túrákig. Ismerkedjen meg Ön is a Klímapark programokkal és keressen fel bennünket osztályával, csoportjával! (További részletek a címre kattintva ismerhetőek meg!)Ismerje meg Ön is fényképes és mozgóképes ajánlónkat, amely által, a különféle Klímapark helyszíneken, a színes, interaktív foglalkozásokba tekinthet be, a Klímapark programok egyedi hangulatát tükrözve. Szeretettel várjuk Szigetmonostorra, a Szentendrei-sziget szívébe. (A fényképek és a Klímapark kisfilm, a címre kattintva ismerhetőek meg!)


Keresse fel Ön is a szigetmonostori Klímaparkot! Látogasson el hozzánk csoportjával, osztályával! E-mail cím, telefonszám, térkép, további elérhetőségek a címre kattintva ismerhetőek meg.