Koronavírus tájékoztató füzet letöltése

EuroVelo 6

Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Településképi Arculati Kézikönyv

Hírek, információk, tudnivalók


Szigetmonostor Településképi Arculati Kézikönyvével kapcsolatos, folyamatosan bővülő információkkal ismerkedhet meg itt az oldalra látogató érdeklődő.

 

 Szigetmonostor Község Önkormányzata Képviselő-testületének 25/2017. (XII.18.) számúr a településkép védelméről szóló rendelete egységes szerkezetben ide kattintva ismerhető meg.

Megosztás

A Képviselő-testület 2017. december 14-i ülésén elfogadta a Településkép Arculati Kézikönyvet, mely az alábbi linken ismerhető meg: https://drive.google.com/open?id=1P_TeGwuN-IVCFdj1X8rDMRDvQSKhHmMt 

Megosztás

A Településképi Arculati Kézikönyv (TAK) és a településképi rendelet egyeztetési anyaga elkészült. 2017. december 5-ig van lehetőség véleményt nyilvánítani. Észrevételt tenni a Hivatal alábbi e-mail címeire ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. valamint Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) vagy a Hivatal címére (2015 Szigetmonostor, Fő u. 26.) postán illetve személyesen eljuttatva. Az észrevételeket egyenként vizsgálva, javaslatként beépítve valamint megválaszolva kezeljük. A rendelet tervezet az alábbi linkre kattintva: http://szigetmonostor.hu/images/dokumentumok/hatalyos_rendeletek/Tars_vit_TAK_2017_11_24.pdf valamint a TAK ide kattintva érhető el.

Megosztás