Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Piros Lábos Fesztivál

Információk és regisztráció


Az egy napos kulturális és kulináris fesztiválunk célja, hogy örömünneppé emelkedjen a szigetmonostori élet. Szigetmonostor macskaköves Fő utcája ad otthont a rendezvénynek, ahol elfeledett recepteket keltünk életre, porták ősrégi kapuit tárjuk szélesre, hogy bemehessen rajta a kedves vendég és átélhesse, hogy milyen is lehetett az illatos, fűszeres falusi élet. A nyitott porták mellett a Katolikus és az Református templomok kertjei és a Plébánia is helyszíne lesz a színes és sokrétű programnak.

 

 

Mi szigetmonostoriak immár harmadik alkalommal nyitjuk meg macskaköves Fő utcánk régi portáit. Október 8-án, szombaton, a Szentendrei-szigetre látogatók a szőlőpréselés, a must- és borkóstolás mellett ismét gazdag zenés, színházi, irodalmi, és gasztronómiai programokra számíthatnak. A tavalyi, örömünneppé emelkedett egynapos fesztiválunk új lendületet adott kis falunk közösségének, a harmadik Piros Lábos fesztiválon tovább színesednek a nyitott porták családi programjai.

Megosztás

Elkészült a 2016. október 8-án Szigetmonostoron megrendezésre kerülő Piros Lábos Fesztivál részletes programja, amely a család minden tagjának, kicsiknek és nagyoknak egyaránt tartalmas kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget kínál szigeten innen és túl egyaránt. A részletes program és az események helyszínei a cikk címére kattintva ismerhetőek meg!

 

Regisztráció a rendezvényre itt!

Megosztás

A 2016. október 8-án megrendezésre kerülő szigetmonostori Piros Lábos Fesztivál szervezői tájékoztatják az oldal látogatóit (www.szigetmonostor.hu), hogy a rendezvény kizárólagos hivatalos weboldalai a következőek: www.szigetmonostor.hu és facebook.com/Piros Lábos Fesztivál. Kapcsolattartó személyek a címre kattintva ismerhetőek meg!

Megosztás

Piros Lábos Fesztivál
Nyitott porták Szigetmonostoron


2016. október 8. 10.00-23.00 óra
Helyszín: Szigetmonostor, Fő utca

Friss hírek a rendezvény facebook oldalán!
Kapcsolatfelvétel, kommunikáció a szervezőkkel. 

Megosztás