Koronavírus tájékoztató füzet letöltése

Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Orvosi Rendelő felújítás


Kedves Lakosok! Örömmel tudatjuk, hogy ezentúl nem csupán a község múltjára, a sziget talajának különleges vízszűrő képességére, az egykori Szent Szalvator monostorra lehetnek büszkék, hanem a most átadott Mártirok utcai orvosi rendelőre is, amely a Nemzetgazdasági Minisztérium által meghirdetett, Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatának forrásából támogatott PM_EUALAPELLATAS_2017/53 pályázat keretében újult meg. További információk és fotók a címre kattintva.Véget ért a nehéz átmeneti időszak, amikor különböző helyszíneken kellett felkeresniük a szakrendeléseket, mert most már a megújult rendelőben XXI. századi körülmények és egészségügyi ellátás várja Önöket.

Egyik fő törekvésünk az épület környezettudatos megújítása volt. Ennek keretében például új fűtési rendszert építettünk ki, napelemeket helyeztünk el a tetőzeten az energiaellátás korszerűsítése érdekében. Az épület megközelítése mozgáskorlátozottak részére akadálymentesen biztosított, akiknek külön parkoló és mellékhelyiség áll a rendelkezésükre, hogy ezzel is segítsünk a nehéz helyzetben élők  helyzetén.

Másik fő  célunk az egészségügyi eszközpark fejlesztése volt. Tovább bővítettük például a diagnosztizálás eszközeit, amelyek leginkább a betegségek korai időszakban történő felismerésében segítenek. Hatására növekedhet a jövőben az itt élők átlag életkora.

Úgy érezzük, hogy példamutató összefogással sikerült az egészségügyi alapellátást javítanunk Szigetmonostoron, amelyről majd – természetesen - az érintettek mondanak véleményt. Reméljük, kedvező lesz a fogadtatása!

Köszönjük a Pest megyei-, a helyi Önkormányzat, és a tervezésben, szervezésben, kivitelezésben résztvevő cégek munkatársainak eredményes munkáját, a lakosok türelmét!
Élhetőbb lett Szigetmonostor.   


Az épületről készült képek az alábbiakban tekinthetők meg:


      

      

      

      

      


Megosztás