Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Ivóvíz beruházás

Információk, dokumentumok letöltése


Az érintett lakosokkal összefogva az Önkormányzat elindította a hiányzó ivóvízvezeték kiépítésének folyamatát. Az első tájékoztató fórum 2019. április 6-án volt a Faluházban. Az ott jelenlevők egyhangúlag támogatták a Társulat megalapításának szándékát a beruházás gyorsabb ütemű lebonyolítása érdekében.

A fórumon készült jegyzőkönyv, beruházáshoz kapcsolódó információk és a Társulat szervezésének folyamata, belépési nyilatkozat és a meghatalmazás az alábbiakban tekinthető meg, illetve tölthető le. A Szervező Bizottság tagjai vállalták, hogy meghatalmazottként képviselik az érdekelteket, miután 650 ingatlant és mintegy 900 tulajdonost, illetve haszonélvezőt érint a beruházás. Kérjük, éljenek a meghatalmazás lehetőségével, hogy a Társulat megalakítása érdekében támogató döntés megszülethessen. Dokumentumok letölthetők és a Polgármesteri Hivatalban vagy a Gödi Révházba eljuttathatók vagy 2019. április 27-én és április 28-án kora reggeltől estig a Gödi Réházban személyesen is kitölthetők.

A személyes megjelenés lehetőséget nyújt a Társulattal kapcsolatos kérdések megfogalmazására és, hogy a szükséges információkat első kézből megtudják. Amennyiben írásban érdeklődnének e-maileket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -ra kérjük.

 

Kapcsolódó anyagok, dokumentumok, hasznos linkek:

Meghívó és lakossági tájékoztató ivóvíz beruházással kapcsolatban  és melléklete (érintettek listája)
Előzetes szándéknyilatkozat
Tájékoztató Ingatlantulajdonosok részére (összefoglaló 2019.04.06)
Szigetmonostori Víziközmű Társulatról ivóvíz vezeték hálózat bővítés beruházás saját erő fedezetéről szóló tájékoztató
Meghatalmazás
Tájékoztató Kismérős (13–25 mm átmérőjű) bekötés – akna
Betétlap a "Tájékoztató" című kiadványhoz
Tájékoztató az ivóvíz-bekötés létesítéséhez szükséges feltételekről és a felhasználó feladatairól

 

 

Hasznos linkek:

vízbekötés rendje
díjszabás
akna szabvány