Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Bölcsőde építés

Bölcsőde építés


Szigetmonostor 2013-ban, a lakosság arányát tekintve, a legtöbb születésszámmal büszkélkedhet Magyarországon. A település lakosság évről-évre folyamatosan nő, gyarapszik. A lakosságszám-növekedés következtében, Szigetmonostor az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett a helyi társadalmi folyamatok infrastrukturális hátterének biztosítására. Ezen fejlesztések eredményeként, 2014-ben kezdődött meg Szigetmonostoron a Szentendrei-sziget első bölcsődéjének építése. Kísérje Ön is figyelemmel weboldalunkon az intézmény kialakításának folyamatát.


  

Kedves Szülők! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Önkormányzatunk nyertes pályázata eredményeként 2015-ben 28 férőhelyes új bölcsőde kezdi meg működését! A tájékoztatót ide kattintva ismerhetik meg, a bölcsőde jelentkezési lap itt tölthető le.

 

 

Megosztás

Vitályos Eszter a Miniszterelnökség európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára adja át 2015. június 26-án 10:00-kor a dunakanyari Szigetmonostor település újonnan épült bölcsődéjét. Szigetmonostor azon ritka települések egyike hazánkban, ahol lakosságszámához viszonyítottan magas a születések száma. (A teljes cikk a címre kattintva tölthető le!)

Megosztás

Szigetmonostor Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt a szigetmonostori Bölcsőde bokrétaünnepére. A meghívót ide kattintva tekinthetik meg.Megosztás

Folynak az új Bölcsőde mélyalapozási munkálatai. A feltöltött talaj miatt több, mint 150 db 8m –es föld alatti beton „cölöpökön” fog nyugodni az épület. A cölöpözés után kezdődik a felszíni alapozás és a falak építése. Kövesse nyomon a munkafolyamatokat honlapunkon. A munkálatokról készült képet ide kattintva tekinthetik meg.

Megosztás

Megkezdődött a Bölcsőde kivitelezése, a szerződés szerint a munkák 2015 március közepére fejeződnek be. Jelenleg az alapozási munkák kezdődtek el. Az Új intézményben új munkahelyek jönnek létre, melyek pályáztatására 2015 év első hónapjaiban kerül sor. Kísérje figyelemmel az új gyermekintézmény létrejöttét. A leendő Bölcsődéről készült látvány terveket a felsorolt számokra kattintva tekinthetik meg: 1    2    3   4   5

Megosztás

További cikkeink...

  1. Sajtóközlemény