Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Együtt az egészségért

Programjaink

Csak természetesen! címmel a Szigetmonostori Kertbarát Kör és Szigetmonostor Faluház fotópályázatot hirdet 2013. április 6. és december 18. közötti beküldési idővel. Téma: 1. A Szentendrei-sziget természeti értékei, 2. Növényportrék a Szentendrei-szigetről, 3. Szép kertek, kertészetek a Szentendrei-szigeten. Díjmentes részvétel, értékes díjak. Részletek a címre kattintva!

 

Csak természetesen!

címmel a Szigetmonostori Kertbarát Kör és Szigetmonostor Faluház fotópályázatot hirdet, az alábbiak szerint


I. Kategóriák:

1. A Szentendrei-sziget természeti értékei
2. Növényportrék a Szentendrei-szigetről
3. Szép kertek, kertrészletek a Szentendrei-szigeten


II. Nevezés:

- A pályázat nyílt (bárki nevezhet szigeten innen és túl egyaránt), a fényképeket digitális formában, az alábbi címre kérjük beküldeni: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- Kivételes esetben, ha valaki nem rendelkezne digitális fényképezőgéppel, analóg géppel készült fotókat is elfogadunk. Levelezési cím: Szigetmonostor Faluház 2015 Szigetmonostor, Árpád u. 15.
- A nevezés díjtalan, egy pályázó akár több kategóriában is indulhat, maximum 2 db fotóval.
- A pályaműveket Szigetmonostor Faluház a kiírás napjától folyamatosan fogadja a beküldési határidőig, 2013. december 18-ig.
- A pályázaton kizárólag 2013. április 6. és december 18. között készült fotókkal lehet indulni.


A pályaműveken fel kell tüntetni:

- a kép készítésének idejét,
- a kép készítésének helyét,
- a kép esetleges címét,
- valamint a pályázó elérhetőségeit.


Formai követelmények:

- fájl típus: JPEG
- A feltöltött képek követelményei: legalább 3 megapixel, rövidebbik oldal legalább 1000 pixel, a fájlok mérete legfeljebb 10 MB.
- A pályázaton képkezelő programokkal kezelt képek is részt vehetnek, az utómunkát azonban célszerű az esztétikum határain belül tartani.


III. Zsűrizés és eredményhirdetés:

- A három kategóriában beküldött pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el, a pályázat végső beküldési határidejét követő két hétben.
- A pályázat eredményhirdetésének és a beküldött pályamunkákból összeállított kiállítás megnyitójának helyszíne és időpontja: Szigetmonostor Faluház (2015 Szigetmonostor, Árpád u. 15.), 2014. január 18. 17.00 óra


IV. Nyeremények:

- A pályázaton indulók oklevelet kapnak.
- Kategóriánként az I-III. helyezést elérő pályázók, Várbíró Kinga szentendrei-szigeti keramikusművész egy-egy alkotását kapják.
- Kategóriánként az I. helyezettek a szigetmonostori Bacchus Vendéglő, a Gyümölcsös-Kertvendéglő, és a Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda felajánlásából egy-egy két személyes vacsoradíjban részesülnek.


V. Szerzői jogok:

- A pályázaton résztvevők a pályamű(vek) beküldésével automatikusan elfogadják a kiírás feltételeit, és egyben hozzájárulnak ahhoz, hogy a kép(ek)et Szigetmonostor Faluház használhassa a település weboldalán (www.szigetmonostor.hu), az intézmény facebook oldalán és a település havi lapjában, az Újságolóban, a szerző nevének feltüntetése mellett.
- A pályázó a kép beküldésével kijelenti, hogy a kép(ek)et ő készítette, és rendelkezik a közlés jogával. - A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott kép(ek) elkészítésével és nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót, a szerzőt terheli.


VI. Kapcsolat, információ:

- Németh Dániel (Szigetmonostori Kertbarát Kör elnöke), Tel.: +36 20 500-9089
- Bálint-Szabó Valéria (Közművelődési asszisztens), Tel.:+36 20 507-1220
- Beküldési cím és e-mail információ: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
- Levelezési cím: Szigetmonostor Faluház 2015 Szigetmonostor, Árpád u. 15.
- A pályázat letölthető a www.szigetmonostor.hu weboldalon.


VII. A pályázat fő támogatói:

- Bacchus Vendéglő
- Gyümölcsös-Kertvendéglő
- Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda
- Szigetmonostor Község Önkormányzata
- Szigetmonostor Faluház
- Szigetmonostori Kertbarát KörNémeth Dániel
Szigetmonostori Kertbarát Kör

Kovács Attila
Szigetmonostor Faluház

 

Megosztás