Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

Tisztelt Horányi Lakosok! Értesítjük Önöket, hogy a Szigetmonostor Község Önkormányzata a csatornabekötési támogatás határidejét meghosszabbítja 2016. május 31-ig. További információ a címre kattintva tekinthető meg.

A tél folyamán elindítható a csatornabekötés terveztetése, nyomtatványok kitöltése és eljuttatása a Szigetmonostor Község Önkormányzatához. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a tervezés, a terv engedélyezése, és a Fővárosi Vízművek visszajelzése, a terv engedélyezéséről, heteket vehet igénybe. Ezért javasoljuk a folyamat elkezdését, így lehetővé válik a tavaszi kivitelezés.

Így azon ingatlan tulajdonosoknak, akik 2016. május 31-ig rákötnek az újonnan épült csatornahálózatra, Szigetmonostor Község Önkormányzata az alábbi kedvezményeket biztosítja (csak azokra vonatkozik, akik a érdekeltségi hozzájárulást időarányosan befizették és nincsen helyi adó- és közteher tartozásuk):
•a tervezés díjából visszatérít bruttó 10 000 Ft-ot
•átvállalja a Fővárosi Vízműveknek fizetendő MEO (műszaki átadás-átvétel) díjat, ami bruttó 5000 Ft
•biztosítja a tulajdon lap másolatot (1000 Ft)
•biztosítja a térképmásolatot  (3000 Ft)

 Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a gerincvezetékre való rákötés csak a próbaüzem megkezdésétől lehetséges. Csak az köthet rá a gerincvezetékre, aki időarányosan a lakossági hozzájárulást befizette, s értesítést kap írásban a rákötés lehetőségéről, valamint rendelkezik a Fővárosi Vízművek MEO engedélyével.
Amennyiben a csatorna műszaki átadását követően a tulajdonos 3 hónapon belül nem csatlakozik a rendszerhez, úgy azt követően az év második felében a Szigetmonostori Önkormányzat talajterhelési díj megfizetésére kötelezheti, melynek mértéke a fogyasztott vízmennyiség m³-e után 3600 Ft.
 
A lakosságnak segítséget nyújt:
Tury Norbert
+36 70 377 42 18
+36 26 393 512, +36 26 593 064 számokon a 111-es mellék.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ügyfélfogadás: Szigetmonostori Polgármesteri Hivatal
Hétfő: 8:00–16:00 óra (ebédidő:12:00-13:00-között)

Megosztás