Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

MERRE TOVÁBB? Ezúton meghívom Önöket a 2015 04. 25-én 10 órakor a Faluházban Szigetmonostor jövőképéről tartandó lakossági fórumra.
SZIGETMONOSTOR 2010-ben készítette el településfejlesztési koncepcióját, amely a település hosszútávú fejlesztési elképzeléseit öleli fel. További információ a címre kattintva.


Ahhoz, hogy a készülő  településrendezési tervek feleljenek meg az Önkormányzat szándékainak fontos lépés a koncepció elemzése értékelése. A tervezés során a lakossággal, a civil és gazdasági szereplőkkel együttműködve, szakértők bevonásával, széles körű párbeszéd során kívánjuk meghatározni és kidolgozni Szigetmonostor jövőképét.

A tervezés során
Ahhoz, hogy olyan jövőkép és koncepció készüljön el, amely az itt élők, itt dolgozók számára tényleges előnyöket biztosít, Szigetmonostor Önkormányzata mind a tervezés, mind a későbbi megvalósítás során számít a helyi közösségek aktív együttműködésére.  Az előretekintéshez, a hosszú távú tervezéshez tehát kérjük az Önök támogatását, és kérjük, hogy véleményüket és észrevételeiket osszák meg velünk. Ezt a tudást hatalmas értéknek tekintjük, és szeretnénk figyelembe venni Szigetmonostor jövőjének megformálásához.
A társadalmi egyeztetésre bocsátott vitaanyagok, melyekkel kapcsolatban véleményét kérjük, az alábbiak (rákattintva tekinthetik meg):

- Vitaanyag 1

- Vitaanyag 2

-Vitaanyag 3

Tájékoztató anyag ide kattintva tekinthető meg.

Legyen olyan Szigetmonostor, mint amilyennek szeretnénk!
Számítok aktív a témát érintő közreműködésükre.

Molnár Zsolt
polgármester

Megosztás