Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

Tájékoztatom a kisgyermekes szülőket, hogy 2015. április 20-tól 24-ig, naponta 8-16 óráig óvodai felvételi előjegyzés lesz, a 2015. szeptember 1-től kezdődő 2015/2016-os nevelési évre. További információ a címre kattintva.

 Azokat a gyermekeket lehet előjegyzésbe venni, akik már betöltötték, vagy 2016. augusztus 31-ig betöltik a 3. életévüket.

Kérjük, a beiratkozásra hozzák magukkal a gyermek:
o    Születési anyakönyvi kivonatát,
o    Lakcím kártyáját,
o    TAJ kártyáját,
o    Egészségügyi kiskönyvét

 Felhívom a figyelmüket, hogy elsősorban szigetmonostori lakcímmel rendelkező szülő, szigetmonostori lakcímmel rendelkező gyermekét áll módunkban felvenni.
Szigetmonostor Község Önkormányzata a gyermekek napközbeni ellátását –a gyermekek életkorának megfelelően- bölcsödében való gondozással is biztosíthatja, ezért az óvodai felvétel során előnyben részesítjük azokat a gyermekeket, akik 2015. december 31-ig betöltik 3. életévüket.
Az óvodai felvétel nem az előjegyzés sorrendjében történik.
Az óvodavezető felvételt elutasító határozatával szemben jogorvoslattal lehet élni, amelyet Szigetmonostori Polgármesteri Hivatal jegyzőjének címezve, de a döntést hozó óvoda címére kell egy példányban, írásban benyújtani, a határozat kézhezvételétől számított 15 napon belül.
Jogorvoslat esetén a fenntartó jár el, és hoz másodfokú döntést.

A Nyitnikék Óvoda szeretettel várja az új óvodásokat!

Szigetmonostor, 2015. március 16.

Megosztás