Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szentendrei Járási Hivatal 2013. november 28-án (csütörtök) nyílt napot tart. A nyílt napon reggel 8 órától, este 20 óráig a földszinten kialakított információs pultnál. További információ a címre kattintva.

 

Minden érdeklődő tájékozódhat a Járási Hivatal szervezeti felépítéséről, feladat- és hatáskörébe tartozó ügyek ügymenetéről, az ügyfélfogadás rendjéről, az elérhetőségekről, illetőleg bármilyen közérdeklődésre számot tartó kérdésről.

A délelőtti órákban érettségi előtt álló fiatalok, a hivatalvezető és a szakigazgatási szervek vezetői részvételével kapnak tájékoztatást, rendhagyó osztályfőnöki óra keretében.
A Közlekedési Felügyelet munkatársai érettségi előtt álló fiataloknak a jogosítvány megszerzésével kapcsolatos ügymenetről tájékoztatnak, továbbá próbavizsga keretében egy oktató és egy vizsgabiztos a gyakorlati vizsgán előforduló közlekedési helyzetekről tart bemutatót a városi közlekedésben.

A Hold utcai Óvodában a Népegészségügyi Intézet munkatársai általános higiénés és fertőzés-megelőzési tanácsadást tartanak, illetőleg a Közlekedési felügyelet munkatársai játékos formában KRESZ oktatást tartanak.

Délután, a nagy érdeklődésre tekintettel az építésigazgatásban az elektronikus ügyintézésre való áttérésről, az e-napló vezetésének gyakorlati bemutatásával várja az érdeklődőket Kiss Andor okl. építőmérnök, építőmester szakmérnök, építésügyi hivatalvezető.

Az előadásra szívesen látják:
- az önkormányzatok azon képviselőit, akik építtetőként kapcsolatba kerülhetnek az e-naplóval
- kivitelezőket, akiknek naponta használniuk kell.
A nyílt nap rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

dr. Vaczó - Tánczos Szilvia
jegyző

Megosztás