Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

Tisztelt Lakosság! Tájékoztatjuk, hogy Horányban a Budapest Főváros Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve javaslatára a fúrt kutakból történő vízvételezést az Önkormányzat megtiltja. Részletek a címre kattintva!

A fúrt kutakba került szennyvíz veszélye miatt kútvízben fokozott fertőzés veszély állhat fent. A vezetékes víz minősége kifogástalan! Javasoljuk, hogy saját érdekükben vállalják a gamma-globulin védőoltás beadását, melyet térítésmentesen vehetnek igénybe. A védőoltást Dr. Bazsa Márta háziorvos adja be, melyet helyszíni regisztráció előz meg, ennek érdekében vigyék magukkal TAJ kártyájukat és személyigazolványukat.
A kutak használatának tilalma miatt az Önkormányzat a Fővárosi Vízművekkel együttműködve zacskós vízzel, lajtos kocsikkal, valamint tűzcsapra telepített közkifolyókkal biztosítja az ivóvizet. Az ivóvíz vételezési helye, lajtos kocsiból: Nefelejcs utca és a Viola utca sarka. Horányban az alábbi közkifolyók működnek, melynek ivóvize mind a lakosság, mind az állatok számára fogyasztásra alkalmas:
- Monostori út 2-4, Monostori út 28-30, Monostori út 35-52,
- Orgona utca,
- Tátika u. 3,
- Vadrózsa u. 10-16, Vadrózsa u. 26-40,
- Gyopár u. 1-10.,
- Harkály 16,
- Jácint 1-34,
- Szentendrei út 3-13,
- Vadvirág 43-45,
- Áfonya tér 14-20,
- Boglárka u. 39-45

 

Megosztás