Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

A Duna felől elkezdődött a talajvízszint csökkenése. Jó reménységünk van arra, hogy ez a csökkenés a falu Dunától távolabbi részén, a Csalogány utca térségében is jelentkezni fog. Amennyiben a talajvíz csökkenésnek indul, óvatosan szivattyúzni is lehet.

A vízzel elöntött ingatlanok tulajdonosai tisztító-és fertőtlenítőszerért továbbra is jelentkezhetnek a polgármesteri hivatalban.

Azon ingatlanok tulajdonosai, ahol az árvíz miatt az áramszolgáltatást szüneteltettük, élelmiszer csomagot kaphatnak. Ez a csomag is a polgármesteri hivatalban vehető át.

Elkezdődött a Lajos-majorban is a szivattyúzás sikerességét nagyban befolyásolja, hogy a talajvíz is csökkenésnek induljon.

A tegnapi nap folyamán tisztítószer adományt kaptunk a Knorr-Bremse cégtől. Köszönjük nagylelkű adományukat.

Elkezdődött a kárfelmérés. Az ingatlanok kárfelmérése egyénileg történik, ezzel együtt kérjük, hogy a kárról a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött e-mailben számunkra is tájékoztatást adni szíveskedjenek. A tárgyban kérjük, tüntessék fel, hogy árvízi kár. Az adatok összesítésével az önkormányzat segítséget kíván nyújtani a kárigények továbbításában.

Lezajlott a Samsung cég által kezdeményezett elektronikus háztartási gépek javítása a beérkezett javítási igényeket kezelni tudtuk. Amennyiben további ilyen igény merül fel, kérjük, jelezzék a korábbi tájékoztatóban megadott módon. Bízunk benne, hogy ezt a segítséget még egyszer igénybe tudjuk majd venni.

Lezajlott a szúnyoggyérítés első menete. A jelentős szúnyogszám miatt várhatóan rövid időn belül újabb irtás lesz.

Lomtalanítás időpontjáról jelen pillanatban egyeztetünk a vállalkozóval. Pontos és részleletes információt a jövő hét első felében tudunk adni.

A belvízzel küzdő ingatlantulajdonosok türelmét kérjük tehát a talajvíz csökkenéséig. A szivattyúzásban a katasztrófavédelem kapacitásának határáig segítséget tudunk nyújtani.

Szigetmonostor, 2013. 06.21. 13:50

Molnár Zsolt polgármester

Megosztás