Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

Továbbra sem ajánlott szivattyúzni a talajvízzel elöntött területeken, mert a házból való szivattyúzás veszélyezteti az épületet. A területről való szivattyúzással tisztulnak a kapillárisok, ezáltal a jövőbeni árvízkor gyorsabban indulhat el terület talajvíz feltöltődése. Részletek a címre kattintva!


Elkezdődött a homokzsák gátak felszedése. A munka az elkészített ütemterv szerint halad. Elsőként a forgalmasabb utakat majd a magán területeket végül az egyéb területeket tisztítjuk meg. A homokzsákok kijelölt depóba kerülnek, hasznosításukról ezt követően intézkedünk.
A közlekedéssel kapcsolatban örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy mind a 4 átkelő zavartalanul üzemel.
A különböző segélyszervezetek Vöröskereszt, Református Szeretetszolgálat, Baptista Szeretetszolgálat, valamint alapítványok juttattak el adományokat az árvízzel kapcsolatos károk enyhítésére, melynek kijuttatása folyamatban van. Külön köszönet Újlengyel Község lakosságának, akik adományt gyűjtöttek és juttattak el Szigetmonostorra. Az adományt személyesen a település polgármestere hozta el.
Szerdától lehetőség nyílik arra, hogy az árvíz miatt elromlott háztartási gépeket kitelepült szerviz megjavítsa, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk levelüket.
Jó érzés volt az árvíz idején az a széleskörű összefogás, ami helyben és távolról is segítette a munkánkat és ugyanilyen jó érzés az is, hogy az ár levonultával sem maradunk magunkra, számíthatunk mások együttérzésére és segítségére.

2013.06.18.

Molnár Zsolt polgármester

Megosztás