Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

Folytatódik az elöntött területek szivattyúzása, a vízszintek mindenhol csökkenek. Öröm az, hogy a kutak kiöntésének intenzitása is mérséklődik. Az árvízvédelmi töltések kiállták az áradás és az apadás okozta terhelést. Megkezdődött a lakott területeken elhelyezett védrendszer visszabontása. Továbbra is számíthatunk 100 tűzoltó segítségére és erősítenek bennünket a vízügyi szakemberek is. Elkezdődött a kárfelmérés.
Egy cég felajánlása alapján a vízzel elöntött ingatlanok tulajdonosai számára lehetőség van arra, hogy a víztől meghibásodott elektromos háztartási berendezések javítását kérjék. Ilyen irányú igényeiket Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre tárgyban „gépjavítás” feltüntetésével, valamint névvel és címmel ellátva, kérjük jelezni.
Súlykorlátozás miatt a buszok csak a szigeten közlekednek. A hétköznapok lassan normalizálódnak, de a helyreállítási munkák napokig, néhány esetben hetekig tarthatnak, ehhez kérjük türelmüket, segítségüket, megértésüket.

2013.06.13.

Molnár Zsolt polgármester

Megosztás