Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

A fertőzések üteme a háziorvoshoz érkezett tünetet mutató betegek száma alapján, Szigetmonostoron csökken, az előző hetek üteméhez képest mintegy felére. Az oltási program folytatódik. A héten előre láthatólag újabb 26 első oltás kerül beadásra, de a második oltások beadása is folyamatos. A beoltottak aránya Szigetmonostoron meghaladja a 20 %-ot. Részletek a címre kattintva…

 

 

A járványveszély még nem múlt el, kérünk mindenkit a korlátozó intézkedések betartására (maszkviselés közterületen, közösségi helyeken, üzletekben, távolságtartás, kijárási korlátozás 22:00-05:00 óra között).

 

Az Óvodákban és az iskolák alsó tagozataiban hétfőtől április 19-től újra kezdetét veszi az intézményi és tantermi nevelés, oktatás, a felsős és középiskolás szülők türelmét kérjük, ezen oktatási szinteken még a digitális oktatás lesz életben.

 

Kérjük regisztráljanak oltásra illetve segítsék azok regisztrálását, akik szeretnék, de nem rendelkeznek a regisztrációhoz szükséges technikai feltételekkel.

 

Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra! Ezúton is köszönjük az oltásban és a gyógyításban résztvevők munkáját, és az oltást felvevők, felvenni tudók felelős magatartását.

 

2021.04.15.

 

 

 

 

Megosztás