Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

A múlt hét folyamán 58 fő kapta meg a kínai vakcinát, az azt megelőző héten pedig 10 főt oltottak be Pfizer oltóanyaggal. Az oltási program alapján most már a 60 év alattiakat is oltják. A kínai vakcina esetén eddig semmilyen mellékhatás nem volt tapasztalható, míg a Pfizer és a Moderna vakcinák esetében, főleg a második oltás felvételénél jelentkeztek enyhe tünetek (hőemelkedés, enyhe zsibbadás). Részletek a címre kattintva…


Továbbra is mindenkit a központi nyilvántartás alapján a háziorvos értesít az oltás igénybevételének pontos idejéről, aminek helyszíne az orvosi rendelő, mint hivatalos oltópont. Ezért kérünk mindenkit, hogy ezzel kapcsolatban ne telefonáljanak a háziorvosnak, minden esetben az orvos fogja értesíteni az érintetteket. A további vakcina szállítmányok érkezésének ütemében folytatódik tovább a regisztráltak beoltása. Az érintettek türelmét kérjük! 

Kérünk mindenkit, hogy az eddigi járványügyi szabályokat továbbra is tartsák be, mivel a háziorvos tájékoztatása szerint Szigetmonostoron is növekszik a fertőzöttek száma. Kérjük, hogy aki még nem tette meg, az regisztrálja magát oltásra a www.vakcinainfo.gov.hu oldalon. Vigyázzunk magunkra és egymásra is!

2021.03.02.

 

 

Megosztás