Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

Szigetmonostor Község Önkormányzata a település épített múltjának megismerése és megőrzése érdekében pályázatot hirdet az alábbi feltételekkel:

Várunk minden olyan 1990 előtt készített digitális és papír fényképet, amin szigetmonostori épületek, utcák, terek, Duna-part láthatóak. Olyan képeket is várunk, melyek valami családi eseményt örökítenek meg, de a háttérben jelen van a település épített és/vagy természeti környezete. Ezen kívül VHS és egyéb formátumú videókat is várunk ugyanebben a témában. Részletek a címre kattintva…

 

A papírképek digitalizálását az önkormányzat vállalja, utána a papírképeket a tulajdonosának visszaszolgáltatja. A digitális képeket és a videókat elektronikus adathordozókon (USB pendrive, CD, DVD), vagy e-mailen kérjük elküldeni a hivatal címére, illetve a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Kérjük, hogy az e-mailben amennyiben ismert, a kép készítésének helyét és idejét adják meg. Papírképeket a Polgármesteri Hivatalban, a titkárságon kérjük leadni. A papírképek mellé a tulajdonos nevét, elérhetőségét, valamint a képek készítésének helyét és idejét kérjük mellékelni.

A digitális képek formai és technikai követelményei:
File típus: JPEG
Minimális méret: Rövidebbik oldal 1000 pixel
Maximális méret: Hosszabbik oldal 5000 pixel

A beküldésre kerülő fotók a következő módon kerüljenek elnevezésre, kisbetűvel, ékezetek nélkül:
A TULAJDONOS_NEVE_A KÉP CÍME

A pályázaton történő részvétellel a képek tulajdonosai hozzájárulnak ahhoz, hogy a pályázat kiírója, a képeket publikálhassa, saját online, vagy nyomtatott kiadványaihoz felhasználhassa. A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. A képek nem kerülnek zsűrizésre, de minden beküldő részére az önkormányzat oklevelet állít ki. A pályázat célja a település múltját bemutató archívum létrehozása.

 

A benyújtási határidő: 2021.06.30.

 

Szigetmonostor Község Önkormányzata

 

Megosztás