Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

Hétfőtől szigorodtak a maszkviselés szabályai. Az intézmények, boltok és egyéb kereskedelmi egységek előtt a közterületeken is kötelező a maszk viselése és a 2 méteres távolságtartás.

Felgyorsulnak a tesztelések. Ezentúl, szűrő buszok alkalmazásával lerövidíthetővé válik a bejelentéstől a teszt elvégzéséig terjedő időszak. A háziorvos által igényelt tesztelés a mobil állomás igénybevételével néhány napra rövidíti az egyébként elhúzódó mintavételi periódust. Részletek a címre kattintva...

 


A révek a vészhelyzeti időszakban is menetrend szerint járnak, 20:00 után és 5:00 előtt is, tekintettel a munkába járókra és a munkából érkezőkre. Változás alapvetően nincs. A gödi révnél az első (reggel 5.00-kor Horányból induló) és az utolsó járat (este 21.30-kor Alsógödről induló) előzetes bejelentkezés esetén közlekedik. A reggeli járatot előző nap est 20.30-ig, az estit aznap este 20.30-ig kell személyesen, vagy a 06 70 360 6395 telefonszámon kérni a révészektől. A Dunakeszi és a Határcsárdai komp, valamint a Pásztor rév is menetrend, illetve a szokásos rend szerint jár.

20:00-5:00-ig törvény szerint továbbra is kijárási korlátozás van érvényben. A korlátozást betartását a rendőrség ellenőrzi.

10-főnél nagyobb családi rendezvény (születésnap, névnap, keresztelő, lakodalom stb.) nem tartható

Idén elmaradnak a Karácsonyi vásárok Horányban, és a faluban egyaránt

A Faluház bezárt, a tervezett programok elmaradnak.

Beszüntetésre került az amatőr foci bajnokság

Az oktatási intézményekben (Óvoda, Iskola) és a Bölcsődében a jogszabály szerinti belépési korlátozás és maszkviselési kötelezettség van érvényben, csoportos karantén-intézkedésre ez idáig nem volt szükség.

Kérjük a lakosságot, hogy lehetőleg mindenhol viseljenek maszkot, és fertőtlenítsék környezetüket minél gyakrabban.

 

 

 

 

 

Megosztás