Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

Múlt vasárnap nem tudták megtartani a megyei harmadosztályban a Szigetgyöngye SE -  Zebegény Grvittax labdarúgó meccset, mivel a pályára betévedt vaddisznók teljesen feltúrták a gyepet.  A szigetmonostori csapat ezért felcserélte a pályaválasztói jogot az ellenféllel, így idegenben arattak 3-1-es győzelmet. A helyreállítás és az erdő felőli vadkerítés felépítése érdekében széles körű összefogás bontakozott ki. Az önkormányzat a szükséges mennyiségű vadhálót és szerszámokat biztosítja a helyreállításhoz. Részletek a címre kattintva...

 

Ezúton mondunk köszönetet az alábbi felajánlásokért

-    Az erdőkertesi csapatnak, valamint a Dunakanyar SE-nek, akik segítséget és a pályájukat ajánlották fel a Szigetgyöngye SE-nek.

       -         Rózsa Ferencéknek, akik kerítésoszlopot és gépi munkát fognak biztosítani.

-         A Cserker Építőanyag Kft. -nek, amely a kerítéshez szükséges betonhálót ajánlotta fel.

Október 31-én, szombaton 9 órától várunk mindenkit a focipálya előtt, aki személyesen szeretne a helyreállítási és az építési munkákban részt venni.  Kellő számú segítő esetén reményeink szerint ebédig a pálya teljes felülete és a kerítésépítés is elkészülhet. A jól végzett munka közös ebéddel zárul, az érkezők a kerítés építéséhez laposfogót, a pálya rendezéséhez gereblyét hozzanak magukkal.

Szeretettel várunk minden segíteni szándékozót és előre is köszönjünk a munkájukat!

 

Megosztás