Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

 

Tisztelt Lakosság!

Június 27-én veszélyes hulladékgyűjtést szervezünk. A hulladékokat az önkormányzat Madárbarát park 5. szám alatt lévő telephelyére lehet leszállítani. A hulladék leadásának feltétele szigetmonostori lakcím, vagy igazolt szigetmonostori ingatlantulajdon. A jogosultságot a telephelyen a polgárőrök ellenőrzik, ezért mindenki vigye magával a lakcímkártyáját, vagy az ingatlantulajdont igazoló dokumentumot.Részletek a címre kattintva.

 

A hulladékok átvételére 8.00 és 12.00 óra között kerül sor. Az alábbi hulladékfajtákat lehet leadni, a mellékelt mennyiségi korlátozásokkal:

Hulladékfajta

Maximális leadható mennyiség

Autógumi

1 garnitúra

Festékes, vegyszeres flakon

50 darab

Gyógyszer

korlátlan

Elektronikai hulladék

korlátlan

Fáradt olaj

10 L

Akkumulátor

3 darab

Elem

korlátlan

Azbeszt pala

3 tábla

Háztartási vegyszerek, növényvédő szerek

10 L

 

A fenti háztartási mennyiségeken felüli hulladékok elhelyezése erre szakosodott vállalkozások egyéni megbízásával lehetséges. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy kizárólag komplett elektronikai eszközök leadása megengedett. Ide tartoznak a különböző háztartási gépek (tűzhely, hűtő, konyhagépek stb.), szórakoztató elektronikai termékek (TV, rádiók, magnók, egyéb lejátszók stb.) és a számítástechnikai és irodatechnikai eszközök (PC-k, notebookok, nyomtatók stb.)

 

A gyűjtéssel párhuzamosan szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy mindennemű hulladék, építési törmelék közterületen, erdőben történő lerakása szigorúan tilos és büntetést von maga után. 

 

Megosztás