Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. ellátási területén 2020. június 1. napjával folytatja annak ellenőrzését, hogy a lakosok gyűjtőedényeiken elhelyezték-e a szükséges matricát, amellyel jogosultságukat igazolják a szolgáltatás igénybevételére. Ennek hiányában az azonosítatlan edények tulajdonosait a Kft. munkatársai piros színű matrica felragasztásával figyelmeztetik, felhívva a figyelmet a matrica pótlására, felhelyezésére. Amennyiben az ingatlantulajdonos nem kapott matricát, de jogosult lenne arra, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül!Bővebben a címre kattintva.

Egyúttal arról is tájékoztatjuk Önöket, hogy a szolgáltató honlapján (www.zoldhid.hu) június 1.-jével frissült a gyűjtési rend, melyben augusztus végéig szerepeltetik a házhoz menő zöld gyűjtésben részesülő települések gyűjtési naptáraiban az előre ütemezett zöld gyűjtési napokat.

A járványügyi helyzet enyhülésével, ismételten biztosítják a lakosság részére a lomtalanítási igények leadásának lehetőségét. A lakosok csak a településükre vonatkozó, előre meghatározott időszakon belül adhatják le az igényeket a szolgáltató felé, melyet ettől az évtől mobilbarát rendszeren keresztül is megtehetnek az online igénybejelentő felületen.

 

Megosztás