Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

Szigetmonostor Község Önkormányzata a Koronavírus járvány okozta gazdasági és megélhetési nehézségek kezelésére intézkedéscsomagot fogadott el. Ennek érdekében, költségvetési forrásátcsoportosítással vészhelyzeti támogató költségkeretet hozott létre. A vészhelyzeti segítő keret 2020. május 4-től május 31-ig több csatornán kíván segítő kezet nyújtani a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került családok és vállalkozások számára, az alábbiak szerint: Tovább a címre kattintva...

I.    Magánszemélyek támogatása:

1.    Munkahely biztosításával:
a.)    Az Önkormányzat által finanszírozott, és saját beruházásában megvalósuló fejlesztésekhez történő csatlakozással bruttó 8 ezer forintos napidíjért munkavállalókat foglalkoztat, előzetes jelentkezés alapján. Jelentkezés a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy személyesen a Hivatal postaládájába eljuttatott jelentkezési űrlap kitöltésével.
A megvalósítandó beruházások az alábbiak:
-    járdafelújítás (Táncsics utca, Rév utca)
-    Szükséglakás felújítása
-    Hivatal kerítésének felújítása

b.)    Közterületek rendezése, karbantartása, locsolása
A terek, utak rendezése, szegélyező növényzet rendezése
-    Jövő erdeje területének rendezése
-    Telepített növényzet locsolása
  
c.)    Intézmények területének karbantartása
-    Kerítésfestés Faluház
-    Pajta festés Faluház
-    játszótéri játékok javítása, festése


A munkákra történő irányítás, beosztás a jelentkezést követően a munkáltató Önkormányzat feladata. A munkavállaló májusra vonatkozóan munkavégzési szándékát jelezve jelentkezik az Önkormányzatnál. A jelentkezési lap kitöltését követően a családi jövedelem, és a létszámkeret figyelembevételével a foglalkoztatásról a Polgármester dönt.
A munkavállaló kétheti, vagy havi fizetést kap, egy hétre előre pontosan meg kell jelölnie, hogy a hét mely napján fog 8 óra munkát végezni. A jogviszony a vállalt munkanapokra vonatkozó munkaszerződés.
 A munkakezdés reggel 7 órakor a munka befejezése 15:00-kor, 12:00-kor fél óra ebédidő biztosításával. Az alkalmazásnál a szempont az, hogy a jövedelem nélkülieket segítse az Önkormányzat első sorban munka és ezáltal jövedelem biztosításával.

Jelentkezési lap - magányszemélyek részére


II.    Vállalkozások támogatása
Várjuk azon vállalkozások jelentkezését, akik a vírus miatt jövedelem, megrendelés nélkül maradtak, megjelölve:
-    a tevékenységi kört,
-    a vállalkozás profiljába tartozó tevékenységeket
-    a teljes, ezen belül a helyi lakó, vagy tartózkodási hellyel rendelkező munkavállalók számát,
Az önkormányzat, akinél tud, szolgáltatásvásárlással, illetve vállalkozási megbízással biztosít megrendelést a vállalkozás részére május hónapban, illetve a munkahely megtartásának kötelezettsége mellett az alkalmazottaknak (lakhelytől függetlenül) kínál munkát a magánszemélyeknek felkínált feltételek szerint.

Jelentkezési lap - vállalkozások részére

Megosztás