Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

Tisztelt Szülők! 2020. április 30-tól a Szigetmonostori Bölcsőde és a Szigetmonostori Nyitnikék Óvoda és Konyha intézménye ügyeletet biztosít a Kormány 152/2020. (IV.27.) Korm. rendelete (A veszélyhelyzet során a gyermekek napközbeni felügyeletével kapcsolatos intézkedésekről) alapján a rendkívüli szünet idejére. Bővebben a címre kattintva...

Az ügyeletet egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő gyermek veheti igénybe, akinek szülője nyilatkozik arról, hogy gyermeke tünetmentes és tudomása szerint nem szenved fertőző betegségben. Amennyiben a tünetek a csoportban jelentkeznek a bölcsőde/ óvoda jelzésére a szülőnek haladéktalanul gondoskodni kell gyermeke elviteléről!
Az ügyeletet elsősorban azon gyermekek számára kell biztosítani, akiknek szülője vagy más törvényes képviselője (a továbbiakban együtt: szülő) – munkavégzés vagy más ok miatt – ezt igényli, mert a gyermek napközbeni felügyelete más módon nem megoldható.
Az ügyeletet kiscsoportos formában szervezzük meg, mivel a rendelet alapján csoportonként legfeljebb 5 gyermek felügyelete biztosítható.
Az ügyeleti ellátás feltétele a „Nyilatkozat az ügyeletet igénylő szülő részére” című nyomtatvány kitöltése, leadása és az ügyeletben hatályos házirend betartása.
Az ügyeletet igénylő szülőknek az igény jelzését követően a Nyilatkozatot e-mailben küldjük el.
 
Az ügyeleti ellátás iránti igényt kérjük, hogy az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezzék számunkra 2020. április 30. 18 óráig.
•    az óvoda e-mail címére: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
•    a bölcsőde címére: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Megosztás