Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

A mai napon (2020.04.15.) továbbra sincs tudomásunk igazolt fertőzöttről Szigetmonostoron. Az elrendelt négy hatósági karantén intézkedés határideje letelt. A karanténból távozók egészségesek.

A húsvéti lezárások során a rendőrség és a polgárőrség szúrópróbaszerűen ellenőrizte a településre érkező autósokat, kerékpárosokat és gyalogosokat. Néhány kirándulót vissza kellett fordítani, de érezhetően kevesebben voltak a faluban, mint egy hasonló napos, tavaszi hétvégén. A kormány felhatalmazása csak a húsvét idejére vonatkozott, ezért jelen jogszabályi keretek között, az önkormányzatnak továbbra sincs jogosultsága a település lezárását elrendelni. Tovább a címre kattintva...

Önkéntesek segítségével több száz szájmaszk készült már el, ezeket elsősorban 65 év felettiek, illetve az Őket ellátók részére juttatta el az Önkormányzat.

Továbbra is kérjük a lakosságot, hogy a járványügyi intézkedéseket és ajánlásokat tartsák be. Kerüljék a csoportosulásokat. A nyaralótulajdonosokat kérjük, hogy csak nyomós indokból keressék fel szigetmonostori ingatlanaikat, és amennyiben továbbra is itt tartózkodnak, az előírásokat tartsák be.

Megosztás