Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

A mai napon (2020.04.03.) továbbra sincs tudomásunk igazolt fertőzöttről Szigetmonostoron. Négy hatósági karantén intézkedést kellett elrendelni, mivel az érintettek külföldről érkeztek haza. Tudomásunk szerint ez idáig mindegyikük tünetmentes.

Az étkeztetési házhoz szállítás szolgáltatás folyamatosan működik a 65 év feletti korosztály számára. A fertőzésveszély csökkentése érdekében, a nagyobb biztonság okán, a kiszállítás egyszer használatos ételhordókban történik. További információ a címre kattintva..

 

A Nébih a mai napon tűzgyújtási tilalmat rendelt el Pest megyében a külterületi ingatlanok és azok 200 méteres körzetében. Szigetmonostor önkormányzata jövő héttől a belterületi ingatlanokra, várhatóan szintén tűzgyújtási tilalmat fog elrendelni május 31-ig. Az erről szóló rendelet a jövő héten kerül kihirdetésre. Kérünk mindenkit, hogy a levegőminőség javítása és az erőtüzek elkerülése érdekében addig is tartózkodjanak az avar égetésétől. Kérjük a komposztálás előnyben részesítését, emellett a Zöldhíd tájékoztatása szerint április 7-én lesz zöldhulladék szállítás Szigetmonostoron, így ennek igénybevételével is van lehetőség az avar kezelésére:

https://www.zoldhid.hu/blog/zoldhulladek-tervezett-gyujtesi-rendje-aprilis-6-es-10-kozott

Megosztás