Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

Tisztelt Szigetmonostori Lakosok! Tisztelt Faluház Látogatók! Az elmúlt nap folyamán (2020. március 11.) – tekintettel a magyarországi járványügyi helyzetre, – Magyarország Kormánya veszélyhelyzetet hirdetett az ország teljes területére. A helyzetre való tekintette, a település intézményvezetői egyeztettek Molnár Zsolt polgármesterrel és a térség katasztrófavédelmi parancsnokával. Szigetmonostor Faluház működésével kapcsolatos változások a cikk címére olvashatóak el!


A közösség egészségének megóvása érdekében, elsősorban prevenciós okból, Szigetmonostor Faluházban a 2020. március 13-án 17.30 órakor lebonyolítandó önkormányzati rendkívüli testületi ülést követően, 2020. április 30-ig, semmilyen rendezvény, esemény nem kerül megrendezésre, az intézmény épületében és az intézmény udvarán egyaránt. Az időpont a járványügyi helyzetnek megfelelően kitolódhat, amelyről szükség esetén értesíteni fogjuk a Tisztelt Intézménylátogatókat.

A Faluházban működő – a legidősebb korosztályokat megmozgató – állandó foglalkozások közül határozatlan időtartamra felfüggesztésre kerülnek a Szigeti Béke Nyugdíjas Klub, a Nosztalgia Klub és a Szenior Örömtánc Klub foglalkozásai. A többi kiscsoportos foglalkozás működésével kapcsolatban folyamatosan egyeztetünk a napokban a szakkör- és foglalkozásvezetőkkel.


2020. március 12-től változik Szigetmonostor Faluház Házi Rendje:

Arra kérünk mindenkit (gyermeket és felnőttet egyaránt), aki a Faluház épületébe belép, hogy a földszinti mosdókban elhelyezett szappannal, fertőtlenítőszerrel mosson kezet közvetlenül az érkezést követően és csak azután folytassa közlekedését az intézményen belül. Egészségünk megőrzése érdekében, a Faluház dolgozóinak folyamatos figyelme mellett, azt kérjük minden látogatótól, hogy az intézménybe lépve figyelmeztesse erre embertársait is.

A saját és környezetük egészsége érdekében, ezúton kérünk minden 65 év feletti Faluház látogatót (mint a covid-19 vírus által legveszélyeztetettebb korcsoportot), hogy az elkövetkezendő időszakban, – jelenleg ismeretlen határideig –, ne látogassa Szigetmonostor Faluházat. Amennyiben halaszthatatlan ügyintézni valója van az intézményben, elsősorban telefonon vagy e-mail-en keresztül vegye fel a kapcsolatot a Faluház dolgozóival. Személyes ügyintézést igénylő eseteknél kérje fiatalabb korú rokonának vagy ismerősének segítségét.

Mindannyiunk egészsége érdekében, kérjük, hogy amennyiben lázat, orrfolyást, tüsszögést tapasztal, ne látogassa Szigetmonostor Faluház (Árpád u. 15.) intézményt, kerülje a közösséget, a tömeget, lehetőleg maradjon otthon, telefonon vegye fel a kapcsolatot a háziorvosával, és csak a gyógyulását követően vegyen részt a közösség életében.

Ezúton kérünk mindenkit a fentiekben leírtak figyelembevételére és betartására! Köszönjük a megértést! Köszönjük az együttműködést!


Amennyiben bármilyen kérdése, kérése van, forduljon hozzánk bizalommal! Szigetmonostor Faluház elérhetőségei:

Vezetékes telefon: 06 26 393-073
Mobiltelefon: Kovács Attila intézményvezető: 06 70 374-0541
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Megosztás