Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

Szigetmonostor Község Önkormányzata a Révek-kompok üzemeltetőjével együttműködve létrehozta a monostori kompok levelező listát, melyhez az alábbi linkre kattintva csatlakozhat: https://groups.google.com/d/forum/monostori-kompok. A listára kizárólag a kompok-révek közlekedésével kapcsolatos, illetve ahhoz kötődő információk kerülnek fel az üzemeltetők, illetve az Önkormányzat által közölt tájékoztatás alapján. Bővebb információ a címre kattintva.

A feliratkozó ezen információkhoz juthat hozzá közvetlenül a regisztrált e-mail címre kapott levélen keresztül. Minden, amit a révek-kompok üzemelésével kapcsolatban az üzemeltetők, vagy az Önkormányzat ezen a listán közzétesz eljut a csatlakozóhoz. A hírcsatornára történő csatlakozás a linkre kattintva az e-mail cím rögzítésével  történik az alábbiak szerint: A megadott linkre https://groups.google.com/d/forum/monostori-kompok kell kattintani, majd azon az oldalon, ami megjelenik, a következőre (az oldal nyelve egyéni beállításoktól függ)


Angolul a "Subscribe to this group", magyarul kb "Feliratkozom a csoportra" linkre kell kattintani, és akkor megjelenik egy kis párbeszédablak, ott kell megadni az emailcímet:

 

Akár gmail-es, akár más e-mail cím használható, a hírcsatorna eléréséhez.

Kérjük éljenek a lehetőséggel, köszönjük együttműködésüket.

Megosztás