Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

Értesítjük az érintett szülőket, hogy a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Szentendrei Tankerülete fenntartásában működő általános iskolákba történő beíratásra az alábbi időpontokban kerül sor: 2013. április 8-9. (hétfő, kedd) 8 órától 18 óráig. További részleteket a cikk címére kattintva ismerhet meg!

 

 

Tanköteles, azaz 2007. augusztus 31-ig született gyermekét a szülő köteles a lakóhelye, ennek hiányában tartózkodási helye szerinti illetékes vagy a választott iskola első évfolyamára beíratni.


Az első évfolyamra történő beíratáskor a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított személyi azonosító és a lakcímet igazoló hatósági igazolványt és az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolást kell bemutatni.

A felvételről első fokon az iskola igazgatója dönt, elutasítás esetén a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Szentendrei Tankerületének igazgatója hivatott a felülbírálati kérelmet elbírálni.

Az egyes általános iskolák körzetébe tartozó települések, utcák és terek nevét az alábbiakban közöljük:

Település: SZIGETMONOSTOR

Köznevelési intézmény: ZÖLDSZIGET KÖRZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA, 2015 Szigetmonostor, Mártírok u. 25-27.  Székhely
   
Felvételi Körzet: Szigetmonostor és Pócsmegyer községek, Horány és Surány településrészek közigazgatási területe


Gyógypedagógiai nevelési-oktatási intézmények:
Cházár András Többcélú Közoktatási Intézmény Bárczi Gusztáv Szentendrei Tagintézménye
2000 Szentendre, Kovács László u. 3.

Megosztás