Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

A Dunakanyari Család-és Gyermekjóléti Intézmény a gyermekvédelmi készenléti szolgálatot - az intézmény nyitva tartási idején túl - állandóan hívható telefonszámmal biztosítja. A készenlétben lévő munkatárs szakszerű segítséget nyújt: tanácsadás, tájékoztatás, segítséget mozgósítása. További részletek a cikk címére kattintva ismerhetőek meg!

A gyermekvédelmi jelzőrendszeri készenléti szolgálat az év minden napján Dunakanyari Család-és Gyermekjóléti Intézmény nyitva tartási idején (munkanapokon 9-17 óráig) túl éjszaka, hétvégén és ünnepnapokon, egyéb munkaszüneti napokon folyamatosan biztosítja a szakember telefonos elérhetőségét abból a célból, hogy krízishelyzet esetén a gyermek, felnőtt ne maradjon segítség nélkül. A szakember helyszínre nem megy.

A gyermekvédelmi jelzőrendszeri készenléti szolgálat telefonszáma +36/20 364-08-27

A téli időszakban – amely megegyezik a fűtési szezon időszakával -, valamint a vörös kód kiadása esetén a készenléti ügyelet telefonja a nap 24 órájában üzemel.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által működtetett 06 80 630155 telefonszám a nap 24 órájában ingyenesen hívható

Vörös kód esetén az illetékes regionális diszpécserszolgálat: Menhely Alapítvány Diszpécserszolgálat: +36-1-338-41-86/1

 

Megosztás