Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

Ezúton tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a megszokott éves lomtalanítás idén 2017. július 8-án szombaton lesz. A lomtalanítás házhoz menő lesz, így a lomokat az ingatlanok elé kell kihelyezni legkorábban július 6-a reggeltől legkésőbb július 8-a 7:00-ig. További tájékoztatás a címre kattintva tekinthető meg.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az ennél korábbi hulladék kihelyezés környezetkárosításnak minősül, a később kihelyezett hulladék a gyűjtőjármű elhaladását követően már nem lesz elszállítva. A lomtalanítás során csak a háztartási lomok helyezhetők ki, egyéb dolgokat (veszélyes anyagok, festékek, sitt stb.) kihelyezni tilos. Lomtalanításra vonatkozóan a Zöld Híd Kft tájékoztatóját ide kattintva ismerhetik meg.


Veszélyes hulladék gyűjtés a lomtalanítást követő héten 2017. július 15-én 8:00-12:00-között lesz a megszokott két helyszínen a faluban a Mátyás király téren, Horányban a víztoronynál. Kérjük a veszélyes hulladékot és az elektronikai hulladékot, autógumikat ide és ekkor hozzák el. 

Megosztás