Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Magyar falu program

2020 rendezvények

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Követés a facebookon

Követés a facebookon

I love Dunakanyar

Együtt az egészségért

Helyi hírek

Tisztelt Lakosság! Felhívjuk a figyelmüket, hogy a településünkön a munkatársaink a folyamatosan takarítják a főbb közlekedési útvonalakat. Ugyanakkor problémát jelent a település nem szilárd úttal ellátott részein, az olvadás következtében megjelenő latyak. További információ a címre kattintva ismerhető meg!

 

Jelenleg is folyik az utak takarítása, azonban nem könnyű a helyzetünk, hiszen az olvadó hó az átfagyott talajba elszivárogni nem tud, az út szélére tolt hó miatt pedig a víz elfolyása korlátozott. 

Félő, hogy az éjszakai fagy ezeken a helyeken jelentős jegesedést eredményez majd, ezért fokozott figyelmet kérünk a lakosságtól a közúti közlekedés során. A 1/2008. (I.21.) számú a közterületek és ingatlanok rendjéről, a település tisztaságáról valamint a települési szilárd hulladékkal összefüggő tevékenységről szóló önkormányzati rendelet II. fejezete értelmében az ingatlan tulajdonosának kötelezettsége az ingatlan előtti járda szakasz síkosság-mentesítése, kérem ennek szem előtt tartását is.

A következő napokban a melegedés során a felső talajréteg megolvad, azonban az alatta lévő fagyos réteg miatt a víz nem tud majd elszivárogni, így várhatóan a teljes átfagyás megszűntéig, a hó olvadása után, a sár okoz majd gondot a közlekedésben. Munkatársaink a lehetőségekhez mérten ahol lehet a lefolyások biztosításával próbálnak segíteni a kritikus pontokon. Megértésünket kérjük.


Polgármesteri Hivatal

Megosztás